Shared Service Centre

Ontzorgen is ons vak

Het Shared Service Center ondersteunt de praktijken als expertcentrum op het gebied van bedrijfsvoering, personeelszaken, marketing en promotie, financiën, inkoop, wet- en regelgeving.

De volledige strategie is erop gericht om dichtbij te staan, zowel bij patiënt als medewerker. Binnen het eigen vakgebied stappen zetten, door vakkennis en klantervaringen te combineren, is voor ons een belangrijk gegeven. ‘Winstar Tandverzorging, ontzorgt’, is niet zomaar een uiting. Deze missie zetten wij direct om in maatschappelijke betrokkenheid. Door buitenlandse patiënten een tolk te bieden, en preventielessen te geven in verzorgingshuizen en scholen, geven wij invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze kernwaarden nieuwsgierigheid, betrokkenheid en daadkracht sluiten volledig aan bij de duurzaamheidsfilosofie van Winstar. Zo investeren wij in Biologische Tandheelkunde. Winstar draagt hieraan bij met de eerste biologische tandheelkundige praktijk in Friesland!

.

winstar-hr-services-tandverzorging-preview

HR Services

Winstar Tandverzorging B.V. denkt graag met u mee over de invulling van personeel binnen uw bedrijf. Wij garanderen u een vakkundige BIG-geregistreerde tandarts, waarbij er duidelijke financiële afspraken worden gemaakt.

winstar-hr-general-dental care-preview

HR General

Ben jij een mondzorg-professional met oog voor de patiënt? Dan komen wij graag in contact met jou! Binnen de HR General behartigen wij de belangen van zowel Winstar Tandverzorging als de medewerkers van onze praktijken. De afdeling ondersteunt hierin door de gehele personeelsadministratie van alle medewerkers up-to-date te houden.

winstar-marketing-shared-centre-tandverzorging-preview

Het Marketing Shared Service Center

Het Marketing Shared Service Center is verantwoordelijk voor het creëren van marketingstrategieën. Het is een full service marketing-afdeling voor alle praktijken die zij ondersteunen.

winstar-buying-shared-centre-tandverzorging-preview

Het Buying Shared Service Center

Door gezamenlijke inkoop zijn de schaalvoordelen dermate groot, dat we een aantrekkelijke klant zijn voor een ‘dental depot’, of voor andere leveranciers.

winstar-financial-shared-centre-tandverzorging-preview

Financial Shared Service Center

Waar financiële processen gebundeld worden spreken we over het Financial Shared Service Center, ofwel het FSSC. Door gebruik te maken van onze efficiency en expertise, op het gebied van financiële administratie, zorgen wij ervoor dat we efficiënt onze boekhouding kunnen inrichten.