Tandfonds | Samenwerking met bewindvoerders

Wil uw cliënt graag naar de tandarts, maar is dit niet mogelijk vanwege zijn of haar financiële situatie?

Heeft uw cliënt noodzakelijke tandheelkundige zorg nodig, maar past dit niet in het financiële plaatje? Een tandcontrole of behandeling tegen acute kiespijn kan aardig in de papieren lopen en u wilt uiteraard allesbehalve de regie over de rekeningen verliezen.

Wilt u snel en efficiënt het tandartsbezoek van uw cliënt in gang zetten en het gehele behandelproces beheren? Welkom bij hulpverlenende organisatie Winstar Tandfonds! Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op noodhulp voor mondzorg, ook als uw cliënt het niet zo ruim heeft.

Vanuit Winstar Tandartsen subsidiëren wij het Winstar Tandfonds: een groep gespecialiseerde medewerkers, die wordt betaald vanuit overige gelden. Wij subsidiëren alle controles, want voor cliënten van bewindvoerders zijn deze gratis. Mits de cliënt op de afgesproken tijd verschijnt of zich uiterlijk 24 uur van tevoren afmeldt.

Er kan één van onderstaande consulten gekozen worden bij patiënten met acute kiespijn:

 1. C11 | Intake consult | € 21,78 >> GRATIS
 2. C13 | Probleemgericht consult | € 21,78 >> GRATIS
 3. E01 | Wortelkanaal consult | € 21,78 >> GRATIS

 

Wij zijn de eerste tandheelkundige organisatie, die deze speciale service aan bewindvoerders en haar cliënten aanbiedt. ‘Winstar Tandverzorging, ontzorgt’ is niet zomaar een uiting. Deze missie zetten wij direct om in maatschappelijke betrokkenheid. Door dit project te starten geven wij invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze kernwaarden nieuwsgierigheid, betrokkenheid en daadkracht sluiten volledig aan bij de duurzaamheidsfilosofie van Winstar. Voor elke cliënt, die u via ons portal inschrijft doneren wij, als Winstar Tandonds,€ 1,- naar Dokters van de Wereld. Zo zorgt u niet enkel voor uw eigen cliënten, maar strijdt u ook tegen het onrecht, zodat ieder persoon in Nederland recht heeft op mondzorg.

eenvoudig en snel uw cliënten aanmelden

vooraf uw betalingswijze vaststellen en betalen in termijnen (zonder extra kosten!)

hulp bij het aanvragen van fondsen en bijzondere noden

Voordelen voor u, als bewindvoerder of budgetbeheerder:

 • eenvoudig en snel uw cliënten aanmelden in onze tijdbesparende portal;
 • gratis gebitscontrole tot € 21,78 voor uw cliënt;
 • overzicht van alle begrotingen met bijbehorende wijze van betaling;
 • onze Winstar Tandfonds servicemedewerkers zijn bereikbaar voor vragen via een direct telefoonnummer (0299-451105);
 • hulp bij het aanvragen van fondsen en bijzondere noden;
 • het behandelplan is gebaseerd op de Noodhulplijst tandheelkunde;
 • u bent ervan verzekerd dat enkel het hoognodige wordt behandeld;
 • vooraf bepalen hoe u de factuur wilt voldoen en een betalingsregeling opstellen;
 • de factuur ontvangt u direct op uw postadres;
 • geen rente en extra kosten voor acceptgirobetaling.

Waarom kiezen voor Winstar Tandfonds in plaats van andere, reguliere, tandartspraktijken?

Wij weten hoe belangrijk het is om de regie over de financiën van uw cliënt te behouden. U heeft te allen tijde inzage in de te voeren behandelingen en de gemaakte kosten. Dankzij onze portal heeft u inzicht en controle over de begrotingen van uw cliënten en kunt u, eenvoudig, digitaal toestemming geven. Tenslotte kunt u ook nog eens zelf bepalen hoe u de factuur wilt voldoen en vooraf, geheel kosteloos, al een betalingsregeling treffen.

Het is steeds vaker in het nieuws: ouderen hebben een slechtere gezondheid door een slechte mondweerstand, mensen met schulden besparen op mondgezondheid en jonge gezinnen kunnen de tandartsrekening niet meer voldoen. Laten we dit uit de hand lopen, en bespaart u op noodzakelijke tandheelkundige behandeling, dan komen er voor u cliënt spoedig andere kosten bij op het gebied van gezondheid. Houd de kosten binnen de perken, zodat uw cliënt een goede gezondheid behoudt en u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wilt u ook uw klant helpen om basiszorg tandheelkunde te krijgen?

Wij leveren graag tandheelkundige zorg aan iedereen. We begrijpen maar al te goed dat er mensen zijn, die door bijzondere omstandigheden hun financiële zaken niet meer kunnen regelen. Mensen die geweigerd worden in het reguliere systeem kunnen terecht bij Winstar Tandfonds. Wij helpen graag en willen onze krachten bundelen met bewindvoerders. U helpt als bewindvoerder uw cliënt aan de hoognodige basiszorg tandheelkunde. Onze behandelingen zijn gebaseerd op de Noodhulplijst, die is samengesteld door het Ministerie en de GZA. Er bestaat bij Winstar Tandverzorging al geruime ervaring in het gebruik van deze lijst voor specifieke doelgroepen, zoals asielzoekers. Noodhulp betekent in deze context:

“Het verhelpen van acute, ernstige pijnklachten en / of aanzienlijk verlies van de kauwfunctie, waarbij uitgangspunt voor de hulp is: met zo eenvoudig mogelijke middelen zoveel mogelijk van de actuele functie van het gebit behouden, inclusief behoud van de aanwezige functionele elementen.”

Bij andere tandartspraktijken heeft u geen controle over de rekening, bij Winstar Tandfonds wel

De factuur wordt bij andere praktijken naar de cliënt gestuurd, bij ons krijgt u direct inzage in de kosten

Heeft u interesse?

Vul hier uw gegevens in en wij gaan direct voor u aan de slag.

Uw cliënt kan terecht bij één van de Winstar Tandfonds praktijken:

Wij helpen u graag en willen onze krachten bundelen met, en voor, bewindvoerders en hun cliënten. U helpt als bewindvoerder uw cliënt aan de hoognodige basiszorg tandheelkunde.

Voor vragen, meer informatie en aanmelden kunt u terecht bij ons serviceteam: 0299-451105 op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.
Wij hopen op een mooie samenwerking en heel veel gezonde tanden en kiezen!

Meld u aan bij Winstar Tandfonds

Tandheelkundige zorg voor iedereen