Opening Biologische Tandarts in Friesland

Allereerste biologische tandarts in Friesland opent zijn deuren

22 februari, Leeuwarden – De biologische tandarts wordt steeds populairder. In Nederland bestaan er ruim 130 van deze holistisch werkende tandartsen. Deze aanvullende benadering van tandheelkunde gebruikt lichaamsvriendelijkere materialen en kijkt holistisch naar de gezondheid. Ook bijzonder aan de werkwijze is de samenwerking met verschillende zorgpartners om nog beter in te spelen op gezondheidsproblemen.
Eindelijk kan Friesland ook deze duurzame vorm van tandheelkunde aanbieden!

U bent daarom van harte welkom om op zaterdag 17 maart, van 13.00 uur tot 16.00 uur, kennis te maken met het team en haar samenwerkingspartners tijdens de officiële opening van de allereerste biologische tandartsenpraktijk in Friesland: De Biologische Tandarts Friesland! De praktijk specialiseert zich in biologische tandheelkunde en het behandelen van angstpatiënten en kinderen.

Op de dag zelf worden verschillende lezingen gehouden over de (aanvullende) behandelmogelijkheden, de verschillen tussen de reguliere en biologische tandarts en wat de biologische tandheelkunde specifiek voor kinderen kan betekenen. Daarnaast legt klassiek homeopaat Jeroen Morssink uit wat precies een holistische kijk op gezondheid inhoudt en geeft Fysiotherapiepraktijk Tigra Leeuwarden HRV- en EMG metingen en demonstraties.

Uiteraard zijn er hapjes en drankjes aanwezig, krijgt u een rondleiding in ons vernieuwde praktijk en maakt u kennis met het team van de Biologische Tandarts en de samenwerkingspartners. Kinderen kunnen gratis deelnemen aan een poetsles, uiteraard met poetsdiploma en een leuk cadeautje!

U kunt zich aanmelden voor de opendag en lezingen d.m.v. het contactformulier op onze website. U bent uiteraard ook zonder opgave welkom.

Meer informatie? Kijk op ww.debiologischetandarts.nl