Wie is Winstar Tandverzorging

De experts van onze organisatie faciliteren tandartsen, orthodontisten en overig verzorgend personeel, die zich volledig willen richten op hun vak.

Winstar Tandverzorging is verantwoordelijk voor het facilitair- en personeelsbeleid van 9 mondzorgpraktijken.

Aangesloten tandartsen en mondzorgpersoneel kiezen voor Winstar Tandverzorging omdat zij kleinschaligheid, persoonlijke benadering en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Daarbij bestaat er de mogelijkheid om, in overleg, een eigen tandheelkundig beleid te voeren. Het mondzorgpersoneel geeft patiënten de tijd, en de aandacht, die zij nodig hebben om zich op hun gemak te voelen. Zorg en behandeling waar de patiënten geen nummer zijn, maar gezien, gehoord en geholpen worden.

" Het leveren van een positieve bijdrage want ontzorgen is ons vak "

winstar-tandverzorging-biological-dentistry-blokzijl
Winstar Tandverzorging - Human resources - HR Service Centre

Winstar Tandverzorging is onder te verdelen in twee lijnen:

Het Shared Service Centre

Het Shared Service Centre ondersteunt de praktijken als expertcentrum op het gebied van bedrijfsvoering, personeelszaken, marketing en promotie, financiën, inkoop, wet- en regelgeving.
Lees meer over het Shared Service Centre >

HR Services

HR Services bemiddelt tussen Europese BIG-geregistreerde tandartsen bij eigen én andere praktijken.
Lees meer over HR Services>

De praktijken voor Biologische Tandheelkunde

Wist u dat Biologische tandheelkunde de algehele gezondheid kan verbeteren? Biologische tandheelkunde is van Karin, die voor het eerst sinds jaren weer migraine vrij is. Door het vervangen van haar amalgaamvullingen verdween haar hoofdpijn als sneeuw voor de zon. Tandheelkunde is meer dan gewoon een gezond gebit.

Wij zien de mond als onderdeel van de totale mens, want als de wisselwerking tussen tanden en organen verstoord wordt is een optimale gezondheid uitgesloten. Met onze uitgebreide kennis, en ervaring, begrijpen we als geen ander wat er nodig is om mondklachten te verhelpen. Waar de reguliere tandarts zich uitsluitend richt op de gezondheid van uw mond, nemen wij net dat ene stapje extra. Wij kiezen ervoor om materialen te gebruiken die lichaamsvriendelijk zijn en die dicht bij de mens staan.

Wil jij in een praktijk werken, waarbij je jouw patiënten behandelt met enkel lichaamsvriendelijke materialen? Wil jij de tijd nemen voor jouw patiënten en heb je een holistische kijk op de tandheelkunde? Wellicht is werken bij een biologische tandartspraktijk iets voor jou.

Nieuwsgierig naar de praktijken die wij in de Biologische Tandheelkunde  ondersteunen? (klik dan hier)

De praktijken voor Reguliere Tandheelkunde

Een reguliere tandartspraktijk, die actief meedenkt.

 Persoonlijke aandacht en net dat stapje extra in de reguliere tandheelkunde, speciaal voor Kees en Emma. Zij rekenen op een tandarts die met hen meedenkt, die weet wat hun behoeften zijn. Die contact opneemt met de verzekering om de zorgvraag op te lossen.

De praktijken die Winstar Tandverzorging ondersteunt hebben jarenlange ervaring. Ervaring op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne en orthodontie, zodat zij weten welke zorg er nodig is. Door iedere dag opnieuw te handelen vanuit onze vakkennis én klantkennis, boeken wij vooruitgang door mensenwerk. Samen stappen zetten, dat is waar wij voor staan.

Winstar is er niet alleen voor Kees en Emma, maar voor iedereen. Wat onze werkwijze in de reguliere tandheelkunde bijzonder maakt? We zijn betrokken, daadkrachtig en nieuwsgierig. Doordat wij oprecht geïnteresseerd zijn in onze medewerkers, en patiënten, kunnen we sámen de uitdaging aangaan. Als organisatie blijven we zakelijk en hebben we verstand van zaken, waardoor we met concrete oplossingen kunnen komen.

Zoek jij een werkplek bij een vooruitstrevende tandartspraktijk en ben je oprecht geïnteresseerd in je patiënten? Maak jij het onderscheid door actief mee te denken met je patiënten? Wellicht is werken bij Winstar dan wat voor jou! Onze organisatie biedt tandheelkundige zorg aan het hele gezin, waarbij we enkel kwaliteit leveren. Wil jij meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwsgierig naar de praktijken die wij in de Reguliere Tandheelkunde  ondersteunen? (klik dan hier)

De praktijken voor Orthodontie

Een prachtig recht gebit, waar een leven lang mee kan worden gedaan?
Onze praktijken in de orthodontie zijn er voor Muhammed, één van de drie jongeren die een beugel nodig heeft. Een stralend gebit is belangrijk en gaat een leven lang mee. Een beugel is voor iedereen mogelijk, ongeacht de leeftijd.

Toen de behandeling van Muhammed zijn vruchten ging afwerpen, wilde ook zijn vader Munzir wel eens een bezoekje brengen aan één van onze tandartspraktijken voor de orthodontie. Vanuit esthetisch oogpunt koos hij voor een onzichtbare beugel, want ook dat is een optie.

Winstar is er niet alleen voor Muhammed en Munzir, maar voor heel Nederland. Door gebruik te maken van de meest recente technische ontwikkelingen, in combinatie met een eerlijke en persoonlijke aanpak, kunnen we optimale zorg verlenen. In de onderzoeksfase, waarin de stand van tanden en kiezen in kaart wordt gebracht, maken we afdrukken en foto’s. Er wordt een diagnose gesteld en, in samenspraak met de tandarts voor orthodontie, een behandelplan opgesteld. De begroting wordt specifiek op het patiëntendossier afgestemd, waardoor altijd duidelijk is wat de actuele status is.

Wil jij werken in een organisatie waar samenwerken voorop staat? Waar jouw kennis als orthodontie-specialist wordt gecombineerd met technologische ontwikkeling? Ben jij in staat om de patiënt een brede glimlach te geven? Informeer dan naar de mogelijkheden om bij Winstar te komen werken!

Nieuwsgierig naar de praktijken die wij in de tandheelkunde voor Orthodontie  ondersteunen? (klik dan hier)

Wat onze patiënten vinden ?Wij verzamelen reviews en testimonials van onze patiënten zodat u kunt zien hoe tevreden onze patënten zijn over onze tandarts praktijken

Mondzorgfokkerstraat in Assen

Tandarts voor de orthodontie in Helmond

Mondzorgpraktijk Kruitberghof in Amsterdam

Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht

Tandartspraktijk Willemstad in Willemstad

werken als tandarts assistent

Blog